Ilmoittautumis-ja peruutusehdot

Lue ennen ilmoittautumista!

Ajanvaraus ja kurssipaikalle ilmoittautuminen on sitova.

Ajanvaraus tulee peruuttaa 24h ennen sovittua tapaamisaikaa sähköpostitse parasystavanioy@gmail.com.

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään aiheutuneet kustannukset kuten: ajokilometrit, käytetty aika tuntiveloituksena (70€/h, min.1h), hallin vuokrakulut.

Kurssipaikan peruutus tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua, jolloin kurssimaksu voidaan palauttaa asiakkaalle täysimääräisenä. Jos kurssipaikka perutaan alle 7vrk kurssin alkamisesta, peritään asiakkaalta 25% kurssin kokonaishinnasta. Mikäli perut kurssipaikan 1-2vrk ennen kurssin alkua kurssimaksua ei palauteta.

Poissaolosta yksittäiseltä kurssikerralta ei palauteta maksua osallistujalle.
Mikäli kurssin aikana sairastumisen tai muun vastaavan syyn seurauksena asiakkaalta jää useampi kurssikerta käyttämättä, palautetaan asiakkaalle 25% osuus kurssin kokonaishinnasta.

Kursseilla oman maksetun paikkansa voi itse myydä toiselle henkilölle kurssin sisältöön soveltuvalle koirakolle.
Kurssipaikan myymisestä toiselle henkilölle tulee ilmoittaa yrittäjälle.

Pidätämme oikeuden kurssien muutoksiin.

Koulutuksiin tulevan koiran on oltava rokotettu Eviran suositusten mukaisesti. Tarkastamme rokotustodistukset ensimmäisellä kerralla.

Koulutuksiin osallistuva koira ei saa olla aggressiivinen ihmisiä tai toisia koiria kohtaan. Jos koirasi käytös mietityttää, ota yhteyttä kouluttajaan. Koulutuksissa taataan jokaiselle koiralle oma rauha kouutustapahtumaan keskittymiseen ilman muiden koirien läsnäoloa.

Koira on aina ohjaajansa vastuulla ja vakuutettuna. Myös ihmiset ovat Paras Ystäväni Oy:n koulutuksissa omalla vastuullaan.

MAKSUEHDOT:

Kurssit ja koulutustapahtumat maksetaan kokonaan ennen kurssin tai koulutustapahtuman alkua. Saat laskun sähköpostiin.